shtëpi Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

This Privacy Policy governs the manner in which Steroidly.com collects, përdorime, maintains and discloses information collected from users (çdo, a “User”) të https://steroidly.com Faqja e internetit (“Site”). This privacy policy applies to the Site and all products and services offered by Steroidly.com.

PRIVACY STATEMENT

-

SECTION 1 – WHAT DO YOU DO WITH MY INFORMATION?

When you visit our site, we automatically receive your computer’s internet protocol (IP) address in order to provide us with information that helps us learn about your browser and operating system.

Email marketing (if applicable): With your permission, we may send you emails about our store, new products and other updates.

SECTION 2 – CONSENT

How do you get my consent?

When you provide us with personal information, we imply that you consent to our collecting it and using it for that specific reason only.

If we ask for your personal information for a secondary reason, like marketing, we will either ask you directly for your expressed consent, or provide you with an opportunity to say no.

How do I withdraw my consent?

If after you opt-in, you change your mind, you may withdraw your consent for us to contact you, for the continued collection, use or disclosure of your information, at anytime, by contacting us at [email protected] or by mailing us at: Steroidly.com, 275 Woodward Ave, Amherst, NY, SHBA, 14217

SECTION 3 – DISCLOSURE

We may disclose your personal information if we are required by law to do so or if you violate our Terms of Service.

SECTION 4 – THIRD-PARTY SERVICES

Në përgjithësi, the third-party providers used by us will only collect, përdorin dhe të zbulojë të dhënat tuaja në masën e nevojshme për të lejuar ata për të kryer shërbimet që ata ofrojnë për ne.

megjithatë, disa ofruesit e shërbimeve të palëve të treta, të tilla si porta e pagesës dhe përpunuesve të tjera transaksionit të pagesës, kanë politikave të tyre private në lidhje me informacionin që ne jemi të detyruar për të siguruar atyre për transaksionet tuaja blerjes të lidhura.

Për këto ofruesit, Ne ju rekomandojmë që të lexoni politikat e tyre të privatësisë në mënyrë që ju mund të kuptoni mënyrën me të cilën të dhënat tuaja personale do të trajtohen nga këto ofruesit.

Veçanërisht, mbani mend që ofruesit e caktuara mund të jenë të vendosura në apo kanë objekte që janë të vendosura një juridiksion tjetër se sa ju apo ne. Pra, nëse ju zgjedhin për të vazhduar me një transaksion që përfshin shërbimet e një ofrues të shërbimit të palës së tretë, then your information may become subject to the laws of the jurisdiction(s) in which that service provider or its facilities are located.

Once you leave our website or are redirected to a third-party website or application, you are no longer governed by this Privacy Policy or our website’s Terms of Service.

Links

When you click on links on our site, they may direct you away from our site. We are not responsible for the privacy practices of other sites and encourage you to read their privacy statements.

SECTION 5 – SECURITY

To protect your personal information, we take reasonable precautions and follow industry best practices to make sure it is not inappropriately lost, keqpërdorur, accessed, disclosed, altered or destroyed.

SECTION 6 – COOKIES

Personal identification information

Ne mund të mbledhë informacion identifikues personal nga Përdoruesit në mënyra të ndryshme, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, kur Përdoruesit vizitoni faqen tonë, regjistroheni në këtë faqe interneti, zhvillohet një mënyrë, abonoheni në këtë buletin, përgjigjet një sondazh, plotësoni një formular, dhe në lidhje me aktivitete të tjera, Sherbime, karakteristika ose burimet që bëjmë në dispozicion në faqen tonë. Përdoruesit mund të kërkohet për, sipas rastit, emër, adresë e-mail, adresa, Numri i telefonit. përdoruesit mund të, megjithatë, vizitoni faqen tonë anonime. Ne do të mbledhim informacion identifikues personal nga Përdoruesit vetëm nëse ata vullnetarisht të paraqesë informacion të tillë për ne. Përdoruesit gjithmonë mund të refuzojë të furnizojë personalisht informacion identifikimi, përveç se ajo mund të parandalojë ata nga të angazhohen në aktivitete të caktuara të lidhura Site.

informacion identifikimi Jo-personal

We may collect non-personal identification information about Users whenever they interact with our Site. Non-personal identification information may include the browser name, the type of computer and technical information about Users means of connection to our Site, such as the operating system and the Internet service providers utilized and other similar information.

Web browser cookies

Our Site may use “cookies” to enhance User experience. User’s web browser places cookies on their hard drive for record-keeping purposes and sometimes to track information about them. User may choose to set their web browser to refuse cookies, or to alert you when cookies are being sent. If they do so, note that some parts of the Site may not function properly.

How we use collected information

Steroidly.com may collect and use Users personal information for the following purposes:

 • – To improve customer service
  Information you provide helps us respond to your customer service requests and support needs more efficiently.
 • – To personalize user experience
  We may use information in the aggregate to understand how our Users as a group use the services and resources provided on our Site.
 • – To improve our Site
  We may use feedback you provide to improve our products and services.
 • – To run a promotion, contest, survey or other Site feature
  To send Users information they agreed to receive about topics we think will be of interest to them.
 • – To send periodic emails
  We may use the email address to send User information and updates pertaining to their order. Ajo mund të përdoret gjithashtu për t'iu përgjigjur pyetjeve të tyre, pyetjet, dhe / ose kërkesa të tjera. Nëse User vendos të zgjedhë-në për listën e postimeve tona, ata do të marrin email që mund të përfshijnë lajme kompanisë, updates, produkt të lidhura ose informacione të shërbimit, etj. Nëse në çdo kohë User do të donte të çabonoheni nga marrja e email ardhmen, Ne të përfshijë udhëzimet unsubscribe detajuar në fund të çdo email ose shfrytëzuesi mund të na kontaktoni përmes faqes tonë.

Si ne të mbrojtur informatat tuaja

Ne të miratojë mbledhjen e duhur të dhënave, ruajtjes dhe përpunimit praktikat dhe masat e sigurisë për të mbrojtur kundër qasjes së paautorizuar, ndryshim, zbulimi ose shkatërrimin e informacionit tuaj personal, Emri i përdoruesit, fjalëkalim, Informacione të transaksionit dhe të dhënat ruhen në faqen tonë.

Të ndjeshme dhe private shkëmbimin e të dhënave në mes të faqes dhe përdoruesit e tij ndodh mbi një kanal komunikimi SSL të siguruar dhe është e koduar dhe të mbrojtura me nënshkrimet dixhitale. Site ynë është gjithashtu në përputhje me standardet PCI cenueshmërisë në mënyrë që të krijojë sa më të sigurt e një mjedisi të jetë e mundur për përdoruesit.

Ndarja e informacionit tuaj personal

Ne nuk e shesim, tregtisë, ose Përdoruesit qira informacion identifikimi personal për të tjerët. Ne mund të ndajnë informacionin agregat generic demografike jo e lidhur me çdo informacion identifikues personal në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët besuar dhe reklamuesit për qëllimet e përshkruara më lart.

faqet e internetit të palës së tretë

Përdoruesit mund të gjeni reklama apo përmbajtje të tjera në faqen tonë që të link-faqet dhe shërbimet e partnerëve tanë, furnizuesit, reklamuesit, sponsorët, licensors and other third parties. We do not control the content or links that appear on these sites and are not responsible for the practices employed by websites linked to or from our Site. veç, these sites or services, including their content and links, may be constantly changing. These sites and services may have their own privacy policies and customer service policies. Browsing and interaction on any other website, including websites which have a link to our Site, is subject to that website’s own terms and policies.

SECTION 7 – AGE OF CONSENT

By using this site, you represent that you are at least the age of majority in your state or province of residence, or that you are the age of majority in your state or province of residence and you have given us your consent to allow any of your minor dependents to use this site.

SECTION 8 – CHANGES TO THIS PRIVACY POLICY

Steroidly.com has the discretion to update this privacy policy at any time. When we do, we will revise the updated date at the bottom of this page. We encourage Users to frequently check this page for any changes to stay informed about how we are helping to protect the personal information we collect. You acknowledge and agree that it is your responsibility to review this privacy policy periodically and become aware of modifications.

If our site is acquired or merged with another company, Informacioni juaj mund të transferohet për pronarët e rinj në mënyrë që të mund të vazhdojnë të shesin produktet për ju.

Pranimin tuaj të TERMAT

Duke përdorur këtë Site, ju tregon pranimin tuaj të kësaj politike dhe kushtet e shërbimit. Nëse ju nuk pajtoheni me këtë politikë, ju lutem mos përdorni faqen tonë. Përdorimi i vazhdueshëm i Faqes pas afishimit të ndryshimeve në këtë politikë do të konsiderohet pranimin tuaj të këtyre ndryshimeve.

PYETJE dhe informatat kontaktuese

Nëse ju do të donte të: hyrje, i saktë, ndryshojë ose fshijë çdo informacion personal që kemi për ju, regjistruar një ankesë, ose thjesht duan më shumë informacion kontaktoni Privacy tonë Zyrtari i pajtueshmërisë në [email protected] ose me postë në Steroidly.com

[re: Zyrtar Privacy Pajtueshmërisë]

Steroidly.com
https://steroidly.com
Steroidly.com, #275 Woodward Avenue, Kenmore, NY, 14217, Shtetet e Bashkuara
[email protected]

Ky dokument është përditësuar të fundit në Maj 17, 2015

-Get Cikli e drejtë për ju
Zgjidhni Gjinia
Zgjidh Age
Zgjidh Goal
Sa shpesh ju Work Out?
Shfaqje ❯